Årsmöte 2021

Det är dags för årsmöten och på grund av rådande situation kommer SRSK, RiV och RiS att genomföra sina årsmöten digitalt via Zoom. Tråkigt att inte kunna ses på riktigt, men å andra sidan så ger det fler medlemmar möjlighet att delta.

Det är viktigt att du anmäler dig till respektive årsmöte senast en vecka innan så att vi kan skicka ut länkar med mötesinloggning och ordna annan administration.

Om du känner dig osäker på hur det här med Zoom fungerar så kommer vi att ha ett öppet testmöte söndagen den 14 februari där alla kan delta.

Mer om det längre ner.

Riesen i Västs årsmöte

Tid: Söndag 21 februari klockan 15.oo

Anmälan skickas till: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. Handlingar och övrig information hittar du på: riv.srsk.se

När? Anmälan skall vara oss tillhanda senast en vecka innan mötet.

Dokument

 

Osäker på hur det går till? Häng med och testa innan!

Öppet testmöte i Zoom 

Tid: Söndag 14 februari klockan 17.00 

Gå in i mötet via denna länkhttps://brukshundklubben.zoom.us/j/99445954425 

Läs mer och lär dig lite om hur man kopplar upp med Zoom SBK utbildning >>

Mer om Zoom på SBK utbildning >>

Har du några frågor eller funderingar om våra årsmöten? Hör av dig till oss via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 

Ha en fin fortsättning på vintern - och vi ses väl på minst ett årsmöte?

Ta hand om dig, dina medmänniskor och fyrbenta vän(-ner). Och häng gärna med oss på Facebook och srsk.se för aktuell information! 

 

 

 

 

Tidigare årsmöte >>